De Natuur Uw Arts

Publicaties & reacties

Reacties van deelnemers

Een ontdekkingsreis in mijzelf

Representeren bij Rob is steeds weer een ontdekkingsreis in mijzelf. Daarbij kom ik in stukken terecht waar ik anders nooit gekomen zou zijn, terwijl mijn casus niet eens opgesteld wordt. Ook het vertrouwen dat Rob geeft, maakt dat ik steeds sterker durf te vertrouwen op mijn intuïtie. Een heel sterk punt is dat er geen woorden in de mond gelegd worden van de representanten, wat bij andere opstellers soms wel gedaan wordt om de afloop te bespoedigen.

  • Rob Bavelaar –

Een helend veld voor iedereen

Het energieveld dat tot stand komt tijdens de zielsopstellingen bij Rob van der Niet is helend. Of je nu in het veld opgesteld wordt of niet, het werkt transformerend. Niets is voor niets, thema’s die aangeraakt worden zijn een (h)erkenning voor je eigen ziel. Het gaat niet meer om het persoonlijke, het gaat om iets veel groters. Ik noem dit het Geheel, waarvan we allen deel uitmaken.

Wij reizen er graag 2 uur heen en weer 2 uur terug voor en maken bewust tijd vrij om erbij te ZIJN.

  • Dymph Brauckmann –

Rob helpt mij vooral bij mezelf te blijven

De opstelling vooral is voor mij een hele bijzondere gebeurtenis geweest die ik moeilijk onder woorden kan brengen. Het is bizar te ervaren hoe een energetisch systeem (bijvoorbeeld in een familie) werkt en kan veranderen als je je bewust wordt van hoe diep trauma’s in een familie kunnen zitten en kunnen worden overgedragen van generatie op generatie.

  • Maaike de Vette – 

Het heeft al heel veel in gang gezet

Onder begeleiding van Rob heb ik een intense en waardevolle opstelling mogen ervaren. De groep mensen die hij hierbij betrokken had was bijzonder prettig, voelde als een warm bad zodat de spanning bij mij snel verdwenen was.

Ik had alle vertrouwen in Rob als begeleider van dit proces, zijn rust en uitstraling en vragen waren precies wat ik nodig had. En ik kan zeggen dat het heel wat in gang gezet heeft…

Geweldig bedankt Rob en degenen die onderdeel waren van de opstelling!

  • Marjoleine van den Berg –

Waarachtig en zuiver

Het was bizar en bijzonder tegelijk. En zo mooi om te zien dat donkerte uiteindelijk door licht kan transformeren.
 
En wat deed je het weer waarachtig en zuiver, met volle aandacht voor de opstelling maar ook de individuele representant. Je bent echt een KANJER van een begeleider.
 
  • Ilona Stevens –