Kapel buiten

Prijzen & Locaties

Prijzen
Een middag zielsopstellingen duurt circa 4 uur. Alle deelnemers betalen hiervoor een vast bedrag van € 25,-.

In principe kunnen 2 mensen een vraag inbrengen. Deze vraagstellers betalen € 125,- extra. Dit is inclusief een (telefonisch) voorgesprek van circa een halfuur.

Een individuele zielsopstelling of een logische kernopstelling, waarbij je door 2 begeleiders wordt bijgestaan, kost € 200,- all-in.

NB: Je kunt tot 14 dagen voor de opstelling kosteloos annuleren. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening. Ben je als vraagsteller verhinderd maar zorg je zelf voor een vervanger, dan kan een deel worden terugbetaald (lees hier de voorwaarden).

Kapel binnen vleugel

Locaties
Met ingang van februari 2024 vinden de zielsopstellingen plaats in de prachtige Kapel in Voorst, gelegen aan de Enkweg 1.

Individuele zielsopstellingen en logische kernopstellingen begeleid ik in mijn praktijk Equilibre – Centrum van Licht aan de Rijksstraatweg 61 in Voorst.

Op verzoek ben ik altijd bereid een middag zielsopstellingen te begeleiden elders in het land. Deze dient dan georganiseerd te worden door degene die mij hiervoor uitnodigt. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan even contact met mij op.

Klik hier voor een kaart/route