Individuele zielsopstelling

Individuele zielsopstellingen?

Het kan zijn dat je het best spannend vindt om je vraag in te brengen in een groep. En het kan ook dat er een wachtlijst is voor de groepsopstellingen, net op het moment dat jij graag jouw vraag wilt opstellen. Dan kun je in veel gevallen ook kiezen voor een individuele zielsopstelling.

Een individuele zielsopstelling vindt plaats in mijn praktijk in Voorst (Gld.) en wordt altijd door 2 ervaren mensen begeleid. Zo’n opstelling duurt ongeveer anderhalf uur. Daarnaast is er een telefonisch voorgesprek waarin we jouw vraag helemaal helder maken.

Spreekt dit je aan? Neem dan even contact met me op om te overleggen of jouw vraag geschikt is voor een individuele sessie met 2 begeleiders. Als je wilt, mag je uiteraard zelf ook iemand meenemen.

Logische kernopstellingen_piramide_zielsniveau

Logische kernopstellingen

Behalve zielsopstellingen begeleid ik ook Logische kernopstellingen. Deze heb ik zelf ontwikkeld en uitgebreid getest in de praktijk; ze blijken zeer effectief! Idealiter heb je hier maar 2 representanten bij nodig; verder werken we met plaatsankers. Ik pas deze vorm van opstellingen toe bij cliënten in mijn praktijk en ook in workshops, zoals de Bevrijdingsworkshop die ik 2 keer per jaar organiseer.

We benaderen het probleem vanaf zielsniveau
Logische kernopstellingen zijn gebaseerd op de zogenaamde Logische Niveaus uit de NLP, gecombineerd met zielsopstellingen. Het uitgangspunt is: je lost een ‘aards’ probleem meestal niet op op het niveau waarop dit is ontstaan. Betrek je er echter het zielsniveau bij, dan ontstaan heel bijzondere inzichten en wordt snelle, duurzame heling mogelijk.

Hier komt de naam vandaan
Om de bedenkers van de Logische Niveaus te eren heb ik hun term ‘Logische’ geleend. Uiteraard verwijst dit ook naar het feit dat ieder gedrag heel logisch verklaarbaar is als je maar weet wat erachter ligt. En dat het óók heel logisch is dat je dit gedrag kunt veranderen door er van een hoger niveau naar te kijken.

De term ‘kernopstellingen’ gebruik ik al langer voor korte, krachtige opstellingen met een beperkt aantal representanten.