Prijzen en contact

Prijzen & Contact

Prijzen

Alle deelnemers betalen een vast bedrag van € 15,00 bij aanmelden.

In elke workshop is er ruimte voor het inbrengen van een vraag voor de opstelling voor 2 of 3 mensen. De vraagstellers betalen € 125,00 extra. Dit is inclusief een (telefonisch) voorgesprek van circa een halfuur.

Een individuele zielsopstelling of een logische kernopstelling, waarbij je door 2 begeleiders wordt bijgestaan, vindt plaats in de praktijk van Equilibre en kost € 200,- all-in.

NB: Als deelnemer kun je tot 14 dagen voor de opstelling kosteloos annuleren. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening. Alleen wanneer je zelf zorgt voor een vervanger kan een deel worden terugbetaald (lees hier de voorwaarden).

NB 2: vanaf 1 januari 2024 veranderden zowel de opzet van de opstellingsdagen als de prijzen.

Contact

Wil je een afspraak maken, een vraag stellen, mij uitnodigen om bij jou in de buurt opstellingen te komen doen of om een andere reden contact met me opnemen, klik dan hier.

Je kunt me natuurlijk ook mailen of bellen.

Wetend veld

Zielsopstellingen:
nieuw concept m.i.v. januari 2024

De afgelopen periode heb ik met een klein groepje gelijkgestemden geëxperimenteerd met mogelijke waardevermeerderingen van mijn zielsopstellingen. Niet omdat ik ze niet al waardevol genoeg vond, integendeel, maar omdat je volgens mij altijd ruimte moet blijven creëren voor verdere groei en ontwikkeling. 😉

Ik heb bij deze experimenten vooral ervaren dat er verschillende manieren zijn om het veld voor aanvang van de zielsopstellingen al veel krachtiger te openen, door alle aanwezigen deelnemers naar het zielsniveau te begeleiden en vervolgens hun zielsenergieën stevig met elkaar te verbinden.

Niet alleen ontstaat zo dus een heel sterk veld, zelfs al voordat de eerste opstelling gestart is, het is ook een prachtige (ziels)ervaring voor alle deelnemers!

Met ingang van januari 2024 ga ik dan ook op deze manier werken: het eerste halfuur à drie kwartier van een zielsopstellingenbijeenkomst is gewijd aan wat ik hierboven beschrijf. Alle aanwezigen worden actief betrokken in een aantal verdiepende oefeningen, waar ze niet alleen tijdens de bijeenkomst iets aan hebben, maar ook in hun dagelijkse leven. Het contact met hun ziel wordt er namelijk bewuster door en dat is vaak life changing.

Pas daarna brengen 2 deelnemers hun vraag in. Die landt dan dus meteen in het bijzondere veld dat dan al staat als een huis.

Praktisch betekent deze toevoeging aan een zielsopstellingenbijeenkomst dat deze in principe 4 tot maximaal 4½ uur duurt: ruim een halfuur ‘workshop’ en 2 opstellingen van gemiddeld 1½ uur per stuk, met daartussen korte pauzes. De prijs voor alle deelnemers is € 25,00; wanneer je ervoor kiest om jouw vraag te laten opstellen, betaal je daarvoor nog eens € 120,00 extra. Als je dat wilt, geef je dat bij aanmelden meteen aan.